O nama

RESTORAN GALLUS

Novo uređeni, moderni restoran Gallus izvrstan je spoj modernog interijera i ugodne «domaće» atmosfere u istočnom, poslovnom dijelu Zagreba, užurbanom po danu, tihom po noći.
Gallus je smješten na glavnoj sesvetskoj prometnici, svega 15-tak minuta vožnje do centra Zagreba, spojen sa zagrebačkom obilaznicom te u neposrednoj blizini autobusne stanice.

Á la carte restoran Gallus može ugostiti do 100 osoba odjednom a nudi veliki izbor domaćih i internacionalnih jela. Elegantni prostor restorana idealan je za sve vaše proslave: rođendane, zaruke, poslovna druženja i ručkovi, domjenke, romantične večere, obiteljske ručkove, karmine, božićne domjenke, krstitke, momačke i djevojačke večeri i sve ostale svečanosti.

Restoran je uređen u modernom rustikalnom stilu s elementima od drveta koji pružaju toplu, domaću atmosferu. Stolovi su četvrtasti i okrugli te se mogu presložiti po potrebi od intimnih stolova za dvoje do ogromnih stolova za vaše veliko društvo. Na zidovima možete vidjeti originalne slike hrvatskih umjetnika.

Gostima je na raspolaganju bežični internet besplatno, a također smo vam osigurali privatno parkiralište.

Pokraj restorana nalazi se Wine & Coffee lounge bar, idealno mjesto za trenutke opuštanja gdje gostima nudimo veliki izbor toplih i hladnih pića. Posebno izdvajamo vinsku kartu s vrhunskim domaćim vinima te bogatim izborom stranih vina. U proljeće se otvara velika ljetna terasa.

Iza restorana je obiteljski hotel Gallus s 14 novouređenih soba.
Ne zaboravimo i svečanu banketnu dvoranu za vaše nezaboravno vjenčanje ali i za sve vrste svečanosti koje ćemo rado za vas organizirati. Prostor je izuzetno prilagodljiv pa je pogodan za konferencije, seminare, edukacije i ostala poslovna druženja i događanja.

Restoran Gallus
Brestovečka 2B
Zagreb-Sesvete
Tel.: 01/2027-147
Mob.: 091/444 8488
e-mail: info@hotel-gallus.hr


kontakt

  • Restoran Gallus
    Brestovečka 2/B, 10 360 Sesvete
    Tel.: 01/2027 147
    Mob.: 091/444 8488
    e-mail: info@hotel-gallus.hr